Hockeybloggen

Segern är vår!

Imorgon kommer jag att le lite extra stort mot mina två Brynäskollegor. Jag och mina FBKelever plus FBKkollegor ska fira en fantastisk fredag i bygget. Svenska Mästarna vad då? ;)
 
Skönt att Walle (som jag redan innan matchen sa skulle näta ikväll), satte sitt andra mål i matchen då han lade in 1-7. Gött! Himla gött!
 
VI ÄR FÄRJESTAD! JA VI ÄR FÄRJESTAD Å NI HAR INGEN CHANS MOT OSS FÖR VI ÄR FÄRJESTAD! ;)

Bunäs - Färjestad

Vi befinner oss i slutskedet av matchen och vi leder med härliga 1-6. Nu mår man! Ja, kanske inte om man är Brynäsare, men det är jag inte tack å lov! ;)
 
0-1 Walle
1-1 Brynäs (vem bryr sig om vad spelaren heter?)
1-2 Holtet
1-3 Lajunen
1-4 Åslund
1-5 Åslund
1-6 Lee
 
Det som känns än bättre...nä, nu ljög jag..Det som känns bra för tabelläget är att HV ligger under mot Frölunda, LHC ligger under med 0-4 mot Timrå och MODO har just nu kvitterat mot Luleå. Om nu bara Växjö kunde dänga till SAIK så vore det ju nice! :)

Kaptenen

Skönt att Walle är tillbaka på isen ikväll. Det kommer resultera i mål från hans klubba.

Låt oss vinna ikväll! Borta i Gevalia.


Ari Vallin

Han är tillbaka i Färjestad! Skönt att ha en som vet vad det innebär att ta SMguld!

Välkommen tillbaka Ari!


Vilket skit!

Jag såg inte period ett eller två då jag var på träning, men det sägs att Färjestad gjort ett misstag som kostade oss segermålet. Var det så eller?
 
Kom hem lagom till tredje perioden och då var det bra spel från oss ändå. Pucken dock. Den ville inte att vi skulle vinna. 
 
Vi gav dem Sevc och Walle är skadad. Annat blir det i SMfinalen. Då lyfter vi upp oss och dänger till med...låt oss säga 4-1 i matcher. Det säger jag. Inte HockeySaida. Hon har ju haft fel hela sässen hittills.

Grattis världens bästa Per

Idag blev det klart att Per Åslund fått en plats i Tre Kronor! Är det någon som är värd den platsen så är det just han.

Jag är både glad och stolt över dig!


Nu har även Färjestad BK skrivit om händelsen igår

Klicka HÄR så kan ni läsa.
 
Jag tror att båda sidor har någonting att lära här. Dock är jag kritisk mot HUR ingripandet skedde. Det här får dock inte bli någon hets mot väktare och poliser och inte heller mot Färjestads fans. Alla är inte som få. Dra inte alla över samma kam vad än ni gör. Det betyder bokstavligt talat att alla väktare och poliser inte gör fel när de ingriper och alla FBKfans är heller inte skadegörare. 
 
Mänskligheten har mycket att lära av det här. Vi hoppas att det går upp ett Liljeholmens innan det blir ett onödigt hat som föds. Folk gör misstag, får ta konsekvensen och förhoppningsvis lär de sig av dem.
 
Jag kommer inte ta upp ämnet mer i min hockeyblogg. Jag väljer att fortsätta hålla fokus på sporten och spelet.

Vad hände på läktaren igår egentligen?

Det känns som att det har fått mycket mer uppståndelse än själva segern. Jag var inte där så jag vet inte, men idag har Wolfpack skrivit ner vad som hände. Här kan ni läsa om det!

Inte ens domarna kan stoppa oss

Vi gör 0-1 via Nygga i andra. De kvitterar i början av tredje. Vi gör 1-2, men nej det dömdes bort för Micke ansetts  ha sparkat in pucken i mål. Jag såg inte att skenan var över isen, men jag såg att han trampade runt för att inte kliva på en klubba. Hur som helst (om den nu touchade hans skridsko på något sätt), så var det inte med avsikt. De skulle ha dömt 1-2, men så var vi ju i Göööööteboooooorrrrg och så vidare.
 
FBKfansen började tydligen slåss inbördes på läktaren med. Det var väldigt. Vad hände där?
 
Micke gav oss PP i förlängningen. "En billig sådan", säger folk som inte såg att klubban var mellan Mickes ben redan innan han tog tag i Frölundaitens klubba och fick den där igen senare. 
 
Å de på Cmore gillar inte Karlstadlaget Färjestad. Allt jag fick höra ikväll var gnäll och lite mer gnäll. Så less att höra när man äntligen får se...
 
Vi åker hem med 2 poäng i bagaget och ligger på tredje plats i tabellen. 4 poäng bakom HV och har LHC (som vann över Brynäs med 3-1) 3 poäng bakom oss. DÅ spelar vi inte med vårt sk "bästalag" heller. Tänk på det ni sk experter. Vi ligger 3:a i tabellen. Förstår ni vad det här betyder? Ja, mer än att vi har talanger och bra kompetens oavsett vilka vi spelar med. Det är väl det som kallas ett STARKT lag?

Ikväll spöar vi Frölunda

Å det med besked. Segertåget rullar på!:)


Efter matchen: Färjestad - Timrå

Den segern och de 3 poängen satt låååååååååååååångt inne. Fi fanken så onödigt spännande det blev. Vi gjorde 3-2 genom Lee. Sedan blev det 3-3. Bläää! Efter det så var det en enda kamp ända tills det blev en tekning som Timrå vann och Paulsson snodde pucken och liksom petade in den i mål. DET var kvällens skönaste mål! Roligt att se att Pålle är på gång inför slutspelet. Jag råder mitt lag att inte välja Timrå eller Växjö i kvartsfinalen...Ja, det ligger rätt långt bort, men ni hajar poängen va?
 
Ingen snygg match direkt. En HVspelare tyckte till och med att nr 85 i FBK måste tas ut för filmning eller så får han spela fotboll. Vad pratar han om? HV ska nog inte prata om filmning alls. Det är min åsikt i det hela. :)

Färjestad - Timrå: Period 2

 Nä, vi verkar tappa vårt spel...Timrå ser till att det blir 2-2. Vad händer? Säg för 17 inte att vi ska ge bort den här matchen när vi tog ledningen med 2-0 i början av matchen. I sådana fall blir jag sjukt frustrerad. Men vad säger jag?
Det är klart att FBK ser till att bombadera i tredje perioden. Den brukar ju vara vår starkaste.

Efter första perioden Färjestad - Timrå

Det har varit en bra period från vår sida. Dock får vi inte tappa fokus och spela nonchalant mot Timrå. Låt oss istället nyttja övertaget i spelet och lira bort de. 
 
2-1 efter första perioden. Målen gjorda av Paulsson och Jack!

Pucken släpps och jag hejar på

Nu släpps pucken mellan Färjestad och Timrå i LLA. SOM jag har saknat att få se lite matcher. Jag hoppas på många mål från FBK's sida och att vi krossar nu  med 7-0 eller någonting liknande. Det skulle vara en sådan skön känsla. Jag hoppas även på att Per Åslund får göra mål ikväll. Å Anton såklart! :)
 
Jag kan redan  meddela att det står 1-0 till oss genom Paulsson!

Detroit Red Wings

Förlust i natt igen.:( Jonte skadad på träningen. :( Tomas Homer Holmström har sagt adjö till hockeyn som aktiv spelare. Jag kommer att sakna dig i laget! Lycka till med allt i livet efter hockeyn!


Sanny

Jag hade det på känn, men hoppades in i det sista. Sanny verkar inte komma till spel mer denna säsongen. Jäkla hjärnskakning och bajs på den som gav honom den!!!!

Hälsan går ändå alltid först och Sanny är viktigast. Det är så jag ser på saken. Ingenting är viktigare än det.

Krya på dig Sanny! Skynda långsamt och vila dig tillbaka till nästa säsong. Jag har saknat att se dig på isen länge nu. Bara du blir frisk så väntar jag på att se dig på isen igen med stort tålamod.


Zäta kapten

Vad roligt att Henrik Zäta Zetterberg är Detroits nya lagkapten. Rätt man på rätt plats enligt mig!

Bästa Jonathan Ericsson är med i första backpar med! Heja Jonte!


NHL

Igår satte det igång igen. En av världens bästa hockeyligor eller ska jag kanske skriva den bästa? Så, det märktes inte bara på Tv:n, utan även på Twitter. :) Själv sov jag gott bara för att jag inte klarar av att leva med för lite sömn i kroppen och dels för att jag inte har de kanalerna. 
 
Hur som helst så känns det riktigt bra att NHL är igång igen och jag undrar vilket NHL-lag ni håller på?
 
Själv är jag (och har alltid varit sedan 80-talet), ett New York Rangers-fan. Jag håller givetvis koll på Detroit Red Wings med av vissa anledningar. :)
 
 

Nu är det fredagsmyyyyyys

Färjestad spelar skjortan av Rögle. 5 mål blev det. Berglund, Peppe, Nygga gånger två och Connolly.

Jag ska spela in reprisen av matchen och se den imorgon. Min kanal visade inte den ikväll.

Bra jobbat alla!


Match mot Rögle

Ikväll är det vi som möter Rögle på hemmais. Jag hoppas att vi vinner med stora siffror. Om Micke Johansson och kompani är lika snabba och spelar lika smart som i onsdags så lär det inte vara någon fara på taket. Mitt lag lär knäcka.  Jag hoppas även publiken gör detsamma!
 
Själv kan jag inte se matchen ikväll så jag får helt enkelt ägna mig åt fredagsmys á la tacos och försöka följa matchen på Twitter. Tack Internet för den uppfinningen! :)

About yesterday

Jaha. Egentligen borde jag ha skrivit om gårdagen igår då jag har så svårt att inspirera mig att skriva om någonting som redan tillhör mitt passé. Jag kör ändå på ett kortarte inlägg om kvällen i Cloetta Center eller CC som jag kallar arenan.
 
Jag körde och hämtade upp mina två vänner innan jag drog till arenan för att få se Färjestad vinna över laget med sju segrar i ryggen dvs LHC. Jag kände på mig att det skulle bli både spännande och svårt då vi är en sargad trupp m e n med en hel bunt talangfulla spelare som vet vad ordet TILLSAMMANS betyder och står för dess innehåll. Redan från början hade jag känslan av att vi vinner det här. Vi spelade smart och nyttjade vår talang. Vi hade en bra kväll där vi lyckades med det mesta och det liksom bara flöt på. LHC verkade sega i benen. Men LHC är LHC och de kan man aldrig räkna ut!
 
Vi satt på sittläktaren. Nä, jag är inte med hos BortaStå. Jag tycker bra om klacken och jag stöttar dem på många sätt, men klacklivet är ingenting för mig pga olika anledningar som jag inte tänker dra upp här. Klacken gjorde förresten allt de kunde för att tysta LHC's tre ramsor som gick runt tills man trodde det hade uppstått rundgång. ;)
 
Bakom oss hamnade tre grabbar som såg att vi hade FBKmatchtröjor på oss. De började genast prata högt och ljudigt om: "Tur att inte gnälllWallin är med." "Är han inte med ikväll? DET var väl för väl!" Ja, va fan han gnäller ju hela jävla tiden." "Ja, fan. Det verkar vara ett kriterie för att bli kapten i det jävla laget asså. Det var ju samma sak med Jörgen Jönsson. Magnus Johansson han lyssnar ju i alla fall och gillar läget liksom." Om vi sa någonting? Nä, inte då. Vi garvade mest och muttrade något om att det kanske är det som är skillanden mellan 9 SMguld och inget... "Men varför är inte gnällWallin med då?" "Jo han blev ju skadad mot AIK eller va fan vad det för lag. Skitsamma. Han har brutit benet!" (Har han?)...Å så vidare.
 
I slutet av första perioden kom de tre vise männen med nya sk expertkommentarer: "Men dööö, va fan. Vad har Färjestad egentligen?  SALÀK bara ju." "Ja, de har ju skjutit mer än oss men de lyckas ju inte få in några puckar i mål. HAHA soooopor." Jag och mina vänner skrattade igen. Man kan ju inte göra annat än beklaga...:)
 
Sedan i andra perioden fick de se hur vi gjorde 0-2 på de. Det tystande lite bakom oss. "Ehh det ser inte bra ut det här." "Amen va fan! Jävla domare!" osv.  Det blev dock 1-2.
 
Det blev ett liv i arenan då Tollefsen tacklade en kille som senare visade sig ha ont och befarades fått hjärnskakning. Han togs ut på bår. De bakom oss blev skogstokiga och oj vad vi hette fula saker. Ja, inte vi personligen, men laget vi höll på. Hur som helst så hoppas jag att LHC-spelaren är okej.
 
Lee Goren höll på med Thorells klubba hela tiden vid en tekning och han knuffades och hade sig. Bra fokus? Nä, han borde lagt energi på annat..Där och då kom jag med sanningar om denne spelare som fick de tre vise männen bakom mig som hetsade på att han skulle göra både det ena och det andra, att börja reflektera lite utanför ramarna så att säga....
 
Nåväl, de tog ut målvakten då de lirade PP och körde 6 man mot 4 ett bra tag...utan att göra mål. Tillslut kunde vi göra 1-3 i ett friläge. Då började publiken gå...I med-OCH motgång? Vi vann som sagt. Med 1-3. Ett lag som enligt några bara har Salák. Vi vann mot ett formstarkt lag som vunnit 7 matcher i rad. På bortais. Enough said!
 
 
 

Härlig kväll i Cloetta Center

Jag skriver mer om det imorgon. Nu är det glädje i bilen hem.

Andra raka segern i CC! Ett sargat lag som visar laganda! Ett LHC som fick både mig och domaren mot sig periodvis. För första gången kändes det som vi hade medgång. Well, kompensationsutvisningarna kom ju då och då. Det får man leva med.:)

1-3 och jag är glad som ett barn på julafton!:)


Nej hockeygudarna!

Why man why?

Kapten Wallin blir borta till speluppehållet i februari...till att börja med. Jag hatar det här med skador. Det är för många och för mycket av den varan nu!

Vad har ni för problem med Färjestad hockeygudarna?!

2013. Det måste vara för att det slutar på 13...


Ny blogg!

Om ni är nyfikna på bloggerskan bakom denna blogg. Vem är jag egentligen och vad sker i min vardag förutom hockey? Klicka dig till min blogg här så får du kanske svar på några av dina funderingar. :)

Rickard Walle Wallin

Imorgon kommer han att magnetröntgas och jag är en av många som håller tummarna för att han ska må bra och kunna spela på onsdag!

Det får vara nog med långtidsskador i vårt lag nu. :(


Östergötland

Jag hoppas att Färjestad väljer att åka ner kvällen innan till Linköping inför mötet på onsdag. Slippa busväder och en bussresa samma dag som matchdag är alltid att föredra. :)

Vi kommer igen


Men jösses Persson vad gör du?

Ja, visst saknade vi skäpra och intensitet under långa perioder under matchens gång, men jag anser inte att det var den största anledningen till att vi förlorade idag. Ikväll vann Sören Persson matchen åt AIK (2-3)! Grattis Sören. Du har vunnit en blå traktor valfri färg. Den utvisningen som inte fanns på Åslund kostade oss 2 mål. Domarinsatserna i Elitserien blir bara mer och mer patetisk. Det är inte lagen som vinner matcher längre, utan det är domarna som ser till hur resultatet ska bli! Behöver de inte gå någon utbildning? Isf kan ni sätta upp mig på anmälningslistan! Jag dömer gärna några matcher i slutspelet tack. :) Det blir ju bara mer och mer uppenbart ju längre säsongen lider med. Är jag ensam om att uppleva det så?
 
Visst kan domare göra tabbar och döma fel IBLAND. Det har hänt genom alla de åren som jag har följt hockey, men så många gånger per match i varje match som det börjar bli nu. DET är inte proffessionellt. Det är vad fansen brukar kalla DOMARSKANDAL!
 
Nästa match är jag på plats i CC. Då hade jag tänkt mig att få le det bredaste leendet på läktaren iklädd #73 Grundel. Vad sägs om det?
 
Om vi nu struntar i det som gjorde mig mest upprörd under matchen och fokuserar på det positiva, så måste jag säga att det var upphämtningen. Nä, vi nådde inte ända fram. Det gjorde vi inte. Vi nådde dock en bit på vägen och det är inte alla matcher med samma matchbild som ikväll, som vi brukar få till en upphämtning. Det var kul att se och skönt för grabbarnas självförtroende kan jag tänka mig.
 
Vi struntar helt enkelt i alla stolpskott som skedde under kvällen. Got it? :) Domarinsaten inkluderad.

AIK

Idag tar vi oss an AIK. Det blir vinst. 5-1 till oss tippar jag!


Kort kort och gott!

Det är som vanligt. Nedanstående kort har jag fotograferat med min Nikon D7000. Varje gång jag lägger upp kort så funderar jag på om jag ska skriva på korten vem som har tagit dem, men vet ni. Jag litar på er. Jag litar på att ni frågar mig om ni vill låna kort som jag har tagit innan ni snor dem. Det gör ni genom att fråga i en kommentar nedan och ange ert namn, mejladress och ev blogglänk. Vill ni lägga ut dem på era bloggar eller använda dem på annat offentligt sätt så vill jag att ni hänvisar till mig dvs denna bloggen! Det är nämligen denna bloggen som utgör fotokällan för nedanstående kort!
 
Foto: Jag!
 
 
1. Anton Grundel
2. Per Åslund
3. Alexander Salák
4. Jörgen Jönsson och Johan Davidsson
5. Anton Grundel i fancorner
 
Well, det var några av väldigt många fler som jag knäppte under förra veckan.
 

HVkollegan

En av mina HVkollegor stormade fram till mig igår innan vi skildes åt på jobbet och undrade hur jag trodde det väntade mötet mellan våra lag skulle sluta. "Det kan bli tufft på bortais och med en sargad trupp, men å andra sidan brukar mitt lag klara av sådant, så det kan gå  hur som helst", svarade jag diplomatiskt.
 
Imorse kom han framstegande igen och hade tydligen glömt gårdagens möte då han hälsade glatt och fick ett överdrivet "Nämen heeeeeeeeeeeeeeej X, vilken hääääääääääääääääärlig fredag det är idag" av mig tillbaka som svar. Det tog några sekunder innan han förstod varför jag log mitt bredaste leende mot honom. 
 
"Ja, jag förstod att det skulle bli så få fort Wallin gjorde det första målet!", skyndade han sig att säga varpå jag sa:
"Va? Efter första. Hur kunde du veta det? Typiskt er att ge upp direkt. Dålig stil av dig som supporter."  Ni kan haja att jag var glad hela dagen. 
 
Så fort jag har fått svar från Anton så hoppas jag att jag kan börja lägga upp lite av förra veckans fotoskörd här. :)

Det kommer mera

Tredje perioden
Farten fanns kvar, men jag hann bli nervös några gånger och så petade HV in 3-5. Därefter gjorde Connolly sitt andra mål i matchen till 3-6. HVblå fick in en puck ändå och det stod 4-6. De tog ut sin keeper och vi avgjorde matchen då Peppe Lundh slog in 4-7 i tom kasse. 
 
Det har varit en fröjd att se Färjestad spela ikväll. Skönt också med tanke på slutspelet som närmar sig. Alla på isen har gjort en finfin laginsats. TILLSAMMANS!
 
Marcus Paulsson fick sig en riktigt bra födelsedagspresent dvs ett målfyrverkeri de luxe signerat Färjestad! ♥
 
 
Det är som vanligt. Vi mot resten på isen. Bästa repliken vi kan ge de är en SEGER! De lyckas inte med sitt patetiska dömande och osportsliga spel.
 
Färjestad 7 - HV 4. Enough said! ♥

Jag vet inte var jag ska börja

Jag kan börja med att berömma vårt spel efter två perioder. Fart, fina passningar, skymningar vid mål, skott från alla vinklar och vrår, drar isär deras försvar osv.
 
Första perioden
Åslund assist och Walle lägger in den på volley. HV kvitterar alldeles inpå nästan. Walle blev skadad i ett ben och utgick. Jag fick som vanligt riktigt ont i magen då han låg ner på isen alldeles för länge om ni frågar mig. Tillslut reser han sig upp med hjälp av domaren och Åslund och haltar ut.
 
Andra perioden
Walle provar på isen, men det tas beslut om som säkerhetsåtgärd att han ska vila resten av matchen. Det verkar som tur är inte vara någonting med ledbandet eller så. Skönt!
Lee gör vårt 1-2mål och sedan gör Connolly 1-3 innan HV reducerar till 2-3. Efter det tuffar FBKtåget på 2-4 Berglund och sedan är det väl Åslund som gör målet eller? Svårt att se, men ändå står det 2-5.
 
Domarna
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Ledin kör upp klubbskaft och drar av Lee hjälmen. Vem åker ut? Lee 2 min.
Jämtin kör huvudtackling på Tollefsen. Vem åker ut? Ingen.
Peppe knuffar till Jämtin som slänger sig ner på isen och ligger kvar tillräckligt länge för att vara säker på att domarne har sett honom ligga där. Tollefsen åker fram till honom och gör kycklingdansen. Vem åker ut? Tollefsen 10 min. Diving? Någon?
C Berglund satsar på mål men pucken vill inte in och han står vid målet. Då kommer Jämtin från sarghörnet med väldig fart och dundrar omkull Berglund och fortsätter att slå mot huvudet på honom när han ligger över honom på isen. Vem åker ut? Berglund 2 min. Jämtin 2 min istället för en solklar matchstraff.
 
Jämtin har sjunkit än lägre som hockeyspelare i mina ögon ikväll. Det har även domarinsatsen. 
 
Ja, nu väntar vi på 3:e perioden! 

Nervös

Viljan slåss mot realisthjärnan. Jag hoppas att Färjestad vinner ikväll mot HV i Jönköping. Det skulle verkligen betyda mycket för mig. Snälla hockeygudarna gör mig lyckligare än vad jag är just nu!!!!

Tror på 2-1 till något av lagen. Möjligen 3-1. Hjärtat säger seger. Hjärnan velar... Å andra sidan ska man ju lyssna till hjärtat right?

Hur som helst så kommer jag se matchen på Tv! Wiiiieee!!!:) Jaja, inte samma som live jag vet, men betydligt bättre än webradion. Det kan jag löva er! :)


Vinst

Igår blev det en vinst med 2-1. Lee gjorde första och Nygga andra. Vinster kan se olika ut. På sluttampen inför ett stundande slutspel så bryr jag mig inte direkt om hur det ser ut bara vinsterna kommer. Växjö åkte på däng. Förbannelsen är därmed bruten.:)


Gameday

Idag möter Karlstadlaget Växjö hemma. Trist att inte kunna stötta er på plats, men webradion får uppdatera mig medan jag jobbar ikväll. Återkommer kanske med slutresultatet på den matchen senare!


Sammanfattning av hockeylivet i Karlstad

Ja, det behöver jag inte göra mer än med tre punkter:
 
  • Förlust mot HV71 i torsdags...på straffar. De gjorde kvällens enda mål...
  • Vinst mot Luleå Hockey med 2-1 igår.
  • JVMsemin mot Ryssland vanns. JVMsilver sågs tas hem mot USA på Tv.

Reflektion

Under min bloggpaus så har jag insett vad skönt det har varit att inte blogga alls. Inte delta så mycket över huvud taget i de sociala medierna. Vad mycket mer man hinner med på sin lediga tid och så vidare. De senaste åren har jag verkligen lagt massa tid på just sociala medier. Dock känner jag att hockeybloggen får fortsätta att uppdateras under 2013, under säsongen/säsongerna, men under sommmaruppehållet så lär även den här bloggen ta paus. Jag kanske inte heller bloggar om de matcher som jag tvingas lyssna till via webradion utan bloggar om de matcher som jag ser: antingen live eller på Tvn. Så får det bli! Mindre tid på bloggen helt enkelt.
 
Välkommen Bloggåret 2013!

Bloggpausen är över

Som ni har sett så har den här bloggen ekat tomt rätt länge nu. Det beror på att jag sedan i torsdags varit i Karlstad och umgåtts. Givetvis har jag sett två livematcher på plats i LLA, men jag har inte bloggat om de matcherna för att jag under min vistelse där har prioriterat bort internet och umgåtts med folk istället. :)
 
 

NHL-lockouten över

Äntligen! Som jag har längtat.


JVM: Sverige - Ryssland

De ska mötas i semifinalen idag. Vad tror ni om den? Jag tror det blir tufft och att det avgörs på förlängning eller i tredje periodens slut. Vi får se! Må bästa lag vinna. Jag hoppas att det laget är vi! :)

Vita Hästen släpper Johan

Jag förstår ingenting! Rykten cirkulerar om varför här i cyberspace. R Y K T E N sa jag! Tro aldrig på de! Skvaller är ju bland det värsta som finns. Det handlar oftast om sanningar som inte ens finns!

Hur som helst så gör det mig väldigt ledsen att J Erkgärds tvingas lämna Vita Hästen. Han är en av de bästa i laget! Hur tänkte de där? :(


För hundraelva dagar sedan

Då började vägen mot SMguldet 2013!