Hockeybloggen

Förlust!!!

Vad är det här? Hur är det möjligt? Gråter blod!!!!!


Mot Timrå

4-3 i tredje perioden. Mot Timrå.

Vi måste börja spela på topp även i första-perioderna! Hur ska vi annars undvika att slå i underläge hela förbenade tiden???!!!


Ingen uppdatering

Eftersom jag idag ska jobba 13 timmar i sträck så kommer jag att missa matchen tyvärr.

Jag hoppas ändå att killarna vinner stort över Timrå.


Inte rättvist

Nä, man kan väl inte skylla allt på domarna...ELLER?! Lärking var hur som helst sämst på isen ikväll. S Ä M S T !
 
Vi fick stryk med 3-2 i Skellefteåååååååååååå. Vi kom ikapp från 2-0 till 2-2 i andra. Bara det tycker jag ger goda indikationer inför stundande slutspel. Sedan ägde vi hela tredje perioden egentligen, men orättvisan skulle göra sig gällande igen. 
 
Gnällpubliken jublade och Lärking lika så... Visst kan domarnivån vara sisådär emellanåt, men var för fasen konsekvent i alla fall. Ska ni döma fel så gör det hela matchen då rå!

Mot tabellettan

Ikväll är min plan att följa Färjestads väg mot SMguldet. Varför inte börja med att sätta serieettan på plats i Skelet? Vad vore bättre än att dänga till med 0-10? Jasså ett önsketänkande? Well, låt oss säga 1-3 då. ;)
 
Kriga på FBK!

3-0

Underbar seger i LLA! Tack laget. Ni gjorde min kväll.


Sanny Lindström

En av de hockeyspelarna som jag har följt längst kanske tvingas avsluta sin karriär på ett mycket tråkigt sätt. Sanny Lindström åkte på en hjärnskakning i oktober förra året och är inte tillbaka än. Varken på isen eller i vardagen. Såg ni också repotaget om och med Sanny igår på SVT (Hockeykväll)?
 
Jag blev så ledsen och fick ont både i hjärtat och magen när jag hörde och såg, den annars så pigga och glada Sanny, så där ledsen i blicken och framför allt trött. Jag bryr mig inte om ifall han kommer tillbaka i spel, utan allt jag vill är att Sanny ska bli bra och kry och få orken tillbaka och slippa skallvärken. Om jag hade makten och kraften till att påskynda detta tillfrisknandet så skulle jag ha sett till så att Sanny varit frisk och kry för länge sedan. Tyvärr besitter jag inte en sådan form av superkraft.
 
Kämpa Sanny! Du är en hjälte. Även om vi tar SMguldet utan dig på isen, så har du en stor del av det ändå!
 
Krya på dig!
Foto: Fröken Klöver

Ingen idé

Det är ingen idé för mig att skriva ihop ett inlägg här och nu. Jag är för förbannad och upprörd. Så det så!
Skitförlust med 3-2 till AIK efter straffläggning. 
 
Nya tag på lördag säger jag bara å då kanske en viss lokaltidning kan vara så snälla och tippa hemmalagsvinst (?). De hade ju tippat 3-2 till AIK så de är väl nöjda?
 
Äckel webradion bidrog säkert till den här äckliga förlusten! 

2-2

Onödigt om ni frågar mig! Nu får vi ta tag i den här matchen grabbar. Vi SKA ta TRE poäng!


GrönVit kärlek! Kämpa nuuuu!


Ledning

Efter första perioden mot AIK borta, så leder vi med 1-2. Målen gjorda av Nygga och Jack. I slutsekunden (dock på fel sida tutet), så bjöd Röymark på en rökare i mål med. Hoppas han startar andra perioden med ytterligare ett mål. Ett mål som får leda till 1-3.:)


Nygga klar för ännu en säsong

Det känns mer än bra! Han är en av de bästa i laget. Grattis Nygga till nytt kontrakt å grattis Färjestad till en bra förlängning av kontrakt!:) A win-win situation.


TACK!

Tack till alla er som stötta och peppat sedan min bloggpaus uppstod på denna blogg! Läget är bättre
 nu och vet hur jag ska hantera vissa saker angående en viss grej....Hello sunshine.;)

Hävt lösenordsskyddet på bloggen

Vi får se hur det blir i framtiden. Det är rätt skönt att ha ibland, men vi får se....Varför jag hade lösenordsskyddat är ingenting som jag tänker delge er. Jag har aldrig något krav på mig att berätta för er hur och varför jag driver min blogg som jag gör. Om ni tycker det är konstigt så får ni bara gilla läget. Om ni tycker att den ska drivas på annat sätt så föreslår jag att ni skaffar er en egen blogg och driver den som ni vill och som passer ER bäst. :) NÄ, nu kör vi ett tag till här.
 
Nu var det länge sedan jag skrev här. FBK har hunnit vinna flera matcher och förlorat några. Jag orkar inte skriva ikapp angående dessa matcher (ni som har min andra blogg kan ju ändå läsa där). PW har skrivit på kontrakt, vilket gläder mig. 
 
Holtet, Nygga, Paulsson m fl håller på med förhandlingar. Mickes kontraktförhandlingar har harvererat läste jag. Det beror väl på att han inte varit så aktiv denna säsongen av förklarliga skäl (kan jag tänka mig).
 
Ikväll möter FBK AIK i Stockholm. Hoppas på vinst som vanligt.
 
Vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!
 

Timouten som varar rätt länge

 Jag orkar just nu inte driva denna hockeyblogg så den läggs på is ett par veckor. Återkommer på Twitter och här när den är igång igen.

Per

Vi förlorar matchen, men Åslund och Nygga har gjort bra saker där ute på isen, även om de inte har gjort mål.

När ska Mårts inse att det är bra om även defensiva backar finns med i truppen? Samma visa varje gång...


Matchernas match

 

Timeout

Tråkigt, men sant. Jag är inte på topp just nu.


SAIK väljer att sparka sin tränare

Han var ärlig mot sina spelare å detta blev tacken. Seriöst. Med det tabelläge som SAIK haft en längre tid så förstår jag inte hur tankarna snurrade runt i deras hövven. Jag räknar kallt med ett tabellras där...;)

Vad tycker ni i frågan? Rätt eller fel?


Stort grattis till världens bästa Erik med K

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Eriks födelsedag! 
 
Jag hoppas av hela mitt hjärta att du har haft och fortfarande har, en underbar och harmonisk dag. Den bör innehålla många fina paket och en och annan skönsång!
 
För att gå in på jobbiten här så är Färjestad inte komplett utan dig, så därför hoppas jag att du aldrig lämnar klubben.
 
 
Foto: Expressen.

Älskade Färjestad

Underbar seger i LLA mot HVBlå. 2-1! Nu är vi bara EN poäng från HV och en andra plats i tabellen. Hur bra?