Hockeybloggen

Inte ens domarna kan stoppa oss

Vi gör 0-1 via Nygga i andra. De kvitterar i början av tredje. Vi gör 1-2, men nej det dömdes bort för Micke ansetts  ha sparkat in pucken i mål. Jag såg inte att skenan var över isen, men jag såg att han trampade runt för att inte kliva på en klubba. Hur som helst (om den nu touchade hans skridsko på något sätt), så var det inte med avsikt. De skulle ha dömt 1-2, men så var vi ju i Göööööteboooooorrrrg och så vidare.
 
FBKfansen började tydligen slåss inbördes på läktaren med. Det var väldigt. Vad hände där?
 
Micke gav oss PP i förlängningen. "En billig sådan", säger folk som inte såg att klubban var mellan Mickes ben redan innan han tog tag i Frölundaitens klubba och fick den där igen senare. 
 
Å de på Cmore gillar inte Karlstadlaget Färjestad. Allt jag fick höra ikväll var gnäll och lite mer gnäll. Så less att höra när man äntligen får se...
 
Vi åker hem med 2 poäng i bagaget och ligger på tredje plats i tabellen. 4 poäng bakom HV och har LHC (som vann över Brynäs med 3-1) 3 poäng bakom oss. DÅ spelar vi inte med vårt sk "bästalag" heller. Tänk på det ni sk experter. Vi ligger 3:a i tabellen. Förstår ni vad det här betyder? Ja, mer än att vi har talanger och bra kompetens oavsett vilka vi spelar med. Det är väl det som kallas ett STARKT lag?



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback