Hockeybloggen

Där satt den

Innan tredje perioden så sa jag att det här kommer bli 3-5 till oss. Därmed kan vi väl ta och konstatera att HockeySaida is back on track?

Innan tredje perioden så stod det 3-3. MODO gjorde första målet i matchen och sedan kvitterade vi genom Jocke. Riktigt roligt att just han fick göra mål ikväll. I andra gjorde vi 1-2 tack vare en riktigt fint mål av Lee. Det blev dock 2-2 och 3-2 till MODO, innan vi började dänga in puckarna till 3-3 (Peppe Lundh). Efter det väntade tredje och där vet ni ju hur det gick. Lee och Basse blev målskyttar.

Det är så roligt att se att trots att vi faktiskt inte spelar vårt snyggaste spel och bästa hockey, så vinner vi när det gäller. Den här gången hade vi marginalerna mot oss periodvis, men vi reste oss igen. TILLSAMMANS!

Det gläder mig också att se när spelare som just Lee, Åslund, Walle, Berglund m fl snäppar upp några nivåer då det hägrar slutspel! Det känns mer än tryggt och det kommer också vara avgörande för den här kvartsfinalsomgången.

Grattis till segern Färjestad! Det gjorde ni bra!