Hockeybloggen

VI ÄR FÄRJESTAD!!!!

Det tog 17 sekunder innan 1-0 gick in bakom Växjökeepern. Bra förarbete av C Berglund. Sedan tryckte Peppe Lundh in den.

Efter dryga 10 minuter kom Tollefsen och knackade in ett mål. 2-0 och så gör Växjö 2-1 bara sådär. Vad hände där liksom?

Walle blir utvisad och så gör Växjö 2-2 i PP. Blääääääääääääää. Vilken tur smålänningarna har. Trots att vi dominerar matchen så sätter de sina chanser. Nu får vi täppa till och göra fler mål.

Å så blir det helt plötsligt 2-3 till Växjö och de har vänt från underläge 2-0 till ledning med 2-3. Jag blir skogstokig. Vi kan inte bjuda in de i matchen sådär lätt. Vi kan inte GE bort mål. Nu får vi kamma till oss till andra perioden och bara göra mål. Inte släppa in pucken. Så här ska det inte gå till. Inte när vi har medvind. Vi ska utklassa serietian. VI SKA!