Hockeybloggen

Tröttnäs. Lipnäs.

Kärt barn har många namn...:)

Vi 1-2 blev 1-3 genom C Berglund (igen), som sedan blev 2-3. TURnäs får domaren på sin sida när Peppe Lundh får 5 plus game för en likadan tackling som Walle fick av Bertilsson. Bertilsson fick 2 min. OLIKA det där! Fråga Berglind var han fick ont, för inte var det en huvudtackling i alla fall. Axel mot axel. Då ska vi se. Jo, Peppe hoppade till lite. Nästan ställde sig på tå. Å då träffade han hans axel. Mmm. Otur för oss. TUR för de. Nu kör de alltså PP i FEM minuter. De har 3,5 minuter kvar av den i början av tredje perioden. Boxplay i fem minuter kan antingen göra oss starkare eller trötta ut oss.

Salák då! Vilken king! Han är inte bara snabb i målet, utan han är snabb ut ur målet med. Racer på honom!

Jag tror att Rickard Wallin tar sitt lag till seger ikväll. Om inte så sker det med HJÄLPnäs (dvs domarna) eller TURnäs som får in något TURmål.