Hockeybloggen

NI får ursäkta min brutala rättframhet

Men ärligt. Sluta gnäll nu.
 
Negativa FBKsupportrar som bara fokuserar på det sämre bör rycka upp sig och börja peppa istället för att gnälla.
 
Har man ingen som helst insikt i skadeläget i laget? Tror ni seriöst att folk struntar i att gå på matcherna bara för att jäklas med laget? Ärligt, skulle Färjestad INTE vilja vinna matcher? Get real! Ni måste ju förstå hur fel ute ni är.
 
Är man en supporter som inte dyker upp på matcherna BARA för att man ska visa laget vad man tycker om deras downperioder, så kanske man inte ska vara någon FBKsupporter alls?
 
Är man en supporter som seriöst tror att Färjestad väljer att förlora matcher och bara åka omkring och lalla runt på isen med flit, så bör man nog jobba med sin analysförmåga och även kanske byta lag att stötta?
 
Jag sägert! Ni måste ju ändå inse att är man supporter (vilket lag det än gäller), så är det faktiskt i NÖD och LUST som gäller dvs i med- OCH motgång.
 
Okej, men lägg er energi på att se allt negativt och gnälla på, men snälla ni låt oss andra slippa läsa och höra det. Visst har man rätt att framföra sina åsikter. Det handlar inte om det, men om man för 49:e gången kommer dragandes med samma visa, så börjar det faktiskt låta som en repad gammal LPskiva. Vet ni vad det är? :)


M

Så sant! Blir med sååå trött på dessa neggon! :)

Svar: Ja, vore ju roligt om de peppade ist. :)
Pia

2012-11-20 / 21:03:58

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback